Motivau Workshop

Egyre jobban tetszik ez a szó MOTIVAU. 😊

Idén a harmadik motivációs előadást tartottam ebben a témában, ezúttal Miskolcon, persze mindhárom egy picit más volt. Egyrészt azért, mert más-más közönség várt, másrészt, mert 2 workshop kutyás volt, egy pedig tantermi előadás.

De nem állunk meg! 😊 Egyre több visszajelzést (megerősítést) kapok, hogy szükség van az előadásaimra/workshopjaimra, én pedig kielégítem az igényeket.
Nem mellesleg nagyon élvezem! Élvezem, hogy átadhatom a tudásom. Imádom az embereket, imádom a kutyáikat és igazi szenvedéllyel tanítok, ami nélkül nem is lehetne tanítani. Persze tudom, sokan szenvedély hiányában, tanítani és tanulni vágyás hiányában teszik, én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy minden gondolatom a munkám és hogy nincsenek szabad délutánjaim, hétvégéim. Nekem ez a szabadság. 💖

Na de visszatérve erre a workshopra.
A fő téma a motiváció volt. Hogyan motiváljuk kutyánkat, hogyan jutalmazzuk, milyen különbségek lehetnek kutyák között, ha a tanításról van szó, illetve a Dog Dancing. Hogyan készüljünk fel a versenyzésre, hogyan készítsük fel kutyánkat, és hogyan legyünk jó versenyzők. IMÁDOM EZEKET A TÉMÁKAT! 😊

És legnagyobb örömömre Dog Dancing versenyzők is részt vettek a workshopon, ami számomra hatalmas megtiszteltetés. Köszönöm a bizalmat a gazdiknak!!!

Ami szintén újdonság volt, hogy ezúttal Shaney mellett Taj Mahal, a 6 hónapos kölykünk is részt vett a workshopon, vagyis az előadáson, mint prezentációs kutya. 😀 Rajta olyan fogásokat tudtam megmutatni, amiket egy fiatal, vagy kezdő kutyával lehet, illetve betekintést nyerhettek a gazdik abba, hogyan tanítom a kölyköket. Ez persze Taj Mahalnak is egy nagyon jó alkalom volt a további tanulásra, hiszen új környezetben, idegen emberek és kutyák között kellett koncentrálnia. De ezt a lécet simán megugrotta. Nézzétek hogy elfáradt közben:
Szóval fantasztikus nap volt, nagyon jól éreztem magam. Kiváló volt a társaság, igazi családias környezetben éreztem magam. Köszönöm! 
Íme még néhány fotó, amit Dóri Eszter, a Dog Dancing Miskolc alapítója, oktatója készített.